If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аааа... Това ли? Имаш си парно да топли, имаш си климатик да охлажда. Просто управлението им е поверено на компютър с прилежащите му там датчици и моторчета. Идеята е да поддържа зададената температура в салона. А как ще го кръстиш цялото това нещо няма толкова значение.
И зимата като е студ и колата не е загряла почва да топли по-бързо
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
и при мен климатроника се включва при всяко запалване. с времето свикнах да го изключвам, когато не ми е нужен. питах доста хора и те казаха, че всичко е нормално и че няма да стане беля. един приятел имаше фиат и при него беше по същият начин. надявам се да съм бил полезен
В крайна сметка климатроник или климатик кой как иска така да го нарича. Мен ме интересува може ли да прави топло когато още мотора е студен и ако не може каква е логиката когато завъртя лявата врътка в крайно ляво положение (отопление на прозорците на мах) да ми се включва компресора автоматично.
Става въпрос за 156 98'
В крайна сметка климатроник или климатик кой как иска така да го нарича. Мен ме интересува може ли да прави топло когато още мотора е студен и ако не може каква е логиката когато завъртя лявата врътка в крайно ляво положение (отопление на прозорците на мах) да ми се включва компресора автоматично.
Става въпрос за 156 98'
шото като работи компресора прай въздуха по сух и нема запотяване
147 2.0 Selespeed51%Sofia Driving Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving 156 2.4 JTD - ex
И двете топлят няма логика да ги имаш и двете затова ако имаш парно нямаш климатроник...Незнам чакам някой да каже и да се разбере и да се спре с спекулацийте.
Абе май още няма автомобил на който компресора да служи за отопление.
пробвах вс, начините описани по-горе и какво ли не и не се изключва пустия климатик, все се вклучва при темп по-висока от 20 градуса
Няма да стане. На по-вехтите години е така.
Ако, все пак, някой знае друг начин, различен от оня фокус със врътките, контакт и auto - 0 - auto - 0,
нека каже
Comment